Instructie

Goede begeleiding is essentieel voor elke ruiter. Ik bied daarom zowel begeleiding thuis als op wedstrijden aan. Ik ben een gedreven coach die vanuit de basis omhoog wil werken zowel training als wedstrijd gericht.

Naast de trainingen richt ik mezelf ook op alle vlakken eromheen. Samen met de ruiter maken we een persoonlijk ontwikkelplan zodat we doelgericht te werk kunnen gaan. Zodat we het optimale uit elke combinatie kunnen halen. Ik heb de opleiding Paardensport niveau 4 afgerond en ben Orun gecertificeerd.

Naast het geven van instructies ben ik ook beschikbaar voor het geven van dressuur clinics. Dit kan instructie gericht ingestoken worden of meer proefgericht. Ik kan ook een demonstratie op meerdere niveaus verzorgen.

Verkoop

Bent u op zoek naar een geschikt paard of pony? Ik kan u daarbij helpen. Door middel van mijn netwerk ben ik op de hoogte van de paarden/ pony’s die op dat moment te koop aangeboden worden. Ook hebben wij zelf doorlopend kwaltieitsvolle dressuur paarden en pony’s te koop. Wij maken de perfecte match met uw wensen.

Training

U kunt bij mij terecht voor het opleiden en trainen van uw paard of pony. Door de deskundige begeleiding van mijn eigen trainers op coach niveau 5 en eigen ervaring ben ik erg vak bekwaam. Loopt u tegen problemen aan in de training, dan kan ik uw paard voor een periode bijrijden.

Naast het trainen is het ook mogelijk om uw paard door mij uit te laten brengen in de wedstrijden.